Skydda data om en säker anslutning bryts

När du aktiverar ett VPN är dina data ordentligt skyddade medan du surfar på internet. Men dina data skyddas inte och angripare kan stjäla data om VPN-anslutningen bryts. När du till exempel går runt i ett köpcentrum byter din mobil från en Wi-Fi-anslutning till en annan. Varje gång det händer tar det några sekunder innan Kaspersky VPN skyddar den nya anslutningen.

Använd Kill Switch för att se till att dina data alltid skyddas. Kill Switch stänger av dataöverföringen via internet när VPN-anslutningen återupprättas. Din internetanslutning återställs så fort VPN har aktiverats.

Som standard är Kill Switch inaktiverat och Kaspersky VPN blockerar inte internetåtkomst om VPN-anslutningen bryts.

För att skydda dina data blockerar Kill Switch dataöverföringen via internet helt tills VPN-anslutningen återupprättats.

Om du vill använda Kill Switch måste du aktivera VPN-återställning efter ett avbrott.

Aktivera Kill Switch:

1. Öppna VPN.
  2. I avsnittet Inställningar aktiverar du Kill Switch.
  3. Appen kan uppmana dig att aktivera VPN-återställning efter ett avbrott och bevilja nödvändiga behörigheter. Följ instruktionerna i programgränssnittet.

Programmet blockerar din internetåtkomst om VPN-anslutningen bryts. Du är tillbaka online så fort VPN-anslutningen återställs.